Welkom

Welkom
Fijn dat u de website van de protestantse gemeente Bathmen-Okkenbroek bezoekt. In het menu bovenin vindt u informatie over de gemeente, de kerkdiensten, bijzondere activiteiten en de kerkgebouwen. Ook kunt u oudere jaargangen van het magazine " 't Boaken"  downloaden en  inzien.

(S)amen
De kerk dat zijn de leden. De kerk valt of staat met die leden: met hun betrokkenheid, met hun inzet. In voetbaltermen: het kerkgebouw is het stadion, alle (!) leden staan op het veld, de kerkenraad is het coaching-team. Iedereen is welkom op de tribune om toe te kijken. Maar leden van de club staan uiteraard op het veld of zetten zich op een andere manier in voor de club. Uiteraard is een voetbalclub ten dode opgeschreven als er geen leden zijn die het spel meer willen spelen. Dat er dan ook niemand meer komt kijken, spreekt ook voor zichzelf, zelfs al barst de club van het geld. De clou is min of meer dat het bestaansrecht van een kerk afhangt van het gelovige spel van de leden.
Vandaar: kerk-zijn doe je sámen!

Dus: zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder:
  • in de Dorpskerk (Kerkplein) in Bathmen, zondag om 10.00 uur. Livestream Bathmen .
  • in de Kerk (Oerdijk) in Okkenbroek, zondag om 9.30 uur (mei t/m september) of 10.00 uur (winterperiode). Livestream Okkenbroek .

Wel:kom!

Weer naar de kerk
Ook de Dorpskerken in Bathmen en Okkenbroek zijn weer open voor kerkbezoek: in Bathmen elke week om 10.00 uur en in Okkenbroek op de oneven zondagen om 9.30 uur. 
Bathmen kan 60 mensen verwelkomen, Okkenbroek 25. Daarom vindt de kerkenraad het fijn als kerkgangers zich vooraf aanmelden via de website https://kerkkaartje.nl/pg-bathmen-okkenbroek/ .
 
Het live of later online volgen van de kerkdiensten blijft. Zie hiervoor de linken in de rechterkolom.
 

Voor wie zich wil aanmelden voor kerkdienst of gemeente-avond: klik op

AANMELDEN VOOR BIJEENKOMSTEN .


Alle informatie over de afzonderlijke kerkdiensten is ook te vinden onder het knopje kerkdiensten.

De kerkdiensten kunnen nog steeds om 10.00 uur live of later worden gevolgd via Kerkdienstgemist.nl. Wel:kom!

Ga, als de dienst uit Bathmen komt naar Bathmen  en als de dienst uit Okkenbroek komt naar Okkenbroek .


Ook hier geldt wel:kom!

De gedachte van de week

8-6-2021
Een nieuwe dag – een nieuwe tijd! We voelen het allemaal: versoepelingen, ruimte voor ontmoeting, voor fysiek contact. Gaan we dus weer terug naar ‘het oude normaal’? Ik denk het niet en eerlijk gezegd hoop ik het ook niet...

Meer lezen? lees verder op  Deze week .


Wel:kom online: Kerkdienstgemist.nl in Bathmen  of  Okkenbroek .


Wensen of opmerkingen over de website? Stuur een bericht naar  website@kerkbathmenokkenbroek.nl.

terug